Mış gibi yapmak


Bir süredir birbirinden saçma sapan şekilde içeriklendirilmiş sektörel dergileri takip etmek zorunda kaldım. Birlikte çalışabileceğimiz firmaları bulmak adına iyi bir pazar araştırması sayılsa da, para karşılığı yazılmış sayfaların gerçeği ne kadar yansıtabildiği meçhul.

Bir de, hemen hemen hepsinde çalışıyor(muş) gibi bilgisayar başında verilmiş pozlar; bir elde mouse diğer elde son derece meşguliyetin belirtisi bir kalem. Kafa öylesine kalkmış ve sanki sıradan bir poz veriyomuş gibi irkilmiş.

İçerikler ise birbirinden felaket; yok sektörün standartlarını belirliyorlarmış da, yok onlar gibi yapan başkaları yokmuş da, yok Almanya'daki pazarı bunlar domine ediyormuş da.

Sen otur da ilk önce yanında çalışan işçinin sigortasını tam yatır da ondan sonra gel bir konuşalım seninle. Elin Almanı senin gibi tembeli ne yapçaksa. Disiplinden uzak, laçka, fotoğraf çektirirken dahi yüzündeki eblek sinsiliği silemezken gidip elin Deutsch'unu mu kandıracağını sanıyorsun sen?

Abi yapmayın şunu kendinize. Kendinizi kandırmaktan vazgeçin. Pozunu kestiğiniz kadar bir şeyler için çabalasaydınız, o dergilere çıkmak için üzerine para vermiyor olurdunuz.

Gerçi, kime ne anlatıyorsam. İki yüzlü, mış gibi yapan pisliklersiniz işte...

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes