Neden COVID19 aşısı olmamalısın?


 

Epeydir gündemimizde olan Covid19'un Çin kökenli aşısına karşı yaptığınız hadsiz açıklamaları gözlerim kanayarak ve son derece yüksek konsantrasyonda bir çeşit ibret alarak izliyorum.

Artık hanginiz nereden ve hangi metodla duyduysanız, aşının içine koyulacak olan çiplerl,e genetiğinize müdahale edilerek soyunuzun geleceğine dair endişeler duyduğunuzdan yakınmışsınız.

Öncelikli olarak, bilim kurgu filmlerini izlemeyi biraz azaltmakla işe başlayabilirsiniz.

Teknik olarak baktığımızda, yazacaklarımı ve anlatacaklarımı anlayabileceğinizi pek sanmıyorum. Genel olarak söyleyebileceğim şey ise, acaba hangi mükemmel dizilimdeki genetiğinizi bozmak niyetindeler acaba?

Gören de, her birinizi ultra kaliteli bir yaşam döngüsü içindeki vazgeçilmez halkalardan birisi sanacak. Düşünün ki her biriniz, - dünyayı geçelim - yaşadığınız çevre için hatırı sayılır kalitede işleri birbirinden mükemmel ve, bir o kadar da profesyonelce halledip çevrimin olmazsa olmaz bir halkasısınız.

Sanacaklar ki, her biriniz, yaşam zinciri içinden çıkarıldığında, o zincir bir kez daha onarılamayacak şekilde zarar görecek.

Bir parazitin faydalı olduğu dünyanın neresinde görülmüş? Adı üzerinde, parazit. Yani sen.

Pardon da, senin soyun devam etse ne olacak etmese ne olacak? İki göz odanın içinde beş - on kişi yaşayıp gidiyorsunuz zaten. Bence zaten o soy kurusun da en azından gelecek nesillerin biraz rahata ersin; mesela dünyaya uğramayarak.

Kendinizi gerçekten çok fazla önemsiyorsunuz ve olmazsa olmazlarınız arasında kendinizi en ön sıraya koyuyorsunuz. Yapmayın, üzülüyorum.

Hadi, neredeyse herkese artık kabak tadı vermiş olan adamın her dakika televizyonlarda filan bağırıp çağırmasından mütevellit, bünyelerimizde meydana gelen ultra büyük bunaltı ve sıkıntının rehavetini anlayabilirim. Fakat kendine yakın görüşe sahip olduğunu düşündüğün hekimlerin, eczacıların filan "evde kal" çığlıklarına aldırmadan fellik fellik İstiklal Caddesi'nde filan gezen sen 3.5 IQ'lu geri zekalı aşı olsan ne olur, olmasan ne olur?

Olma da zaten. Bence gerçekten gerek yok. Hasta ol ve bir an önce kara haberini alalım.Biraz helva filan yeriz, fena mı?

Bir de, gerçekten çok sıkılmadın mı bütün bunlardan, komplo teorilerine gönülden bağlanmaktan, at gözlüğü takıp önüne çıkan her şeye körü körüne inanmaktan?

Arabalarla sokaklarda fink atmalar, çirkin mi çirkin, kısa boylu ve koca götlü kız arkadaşını alıp polisten kaçmak için arabaların arkasına saklanmalar mı olsun, koca kamyonla polis arabasından kaçmaya çalışmaklar mı olsun...

Kız manyak mısınız siz? Çok mu GTA filan oynadınız siz? İsterseniz bir de oyunu durdurup ASPIRINE falan yazın. LETMEALONE yazınca da gitmiyor polis.

Manyak karılar, hiç düşünüyor musunuz benim aşıyla genetiği değiştirilebilecek kadar değerli bir genetiğim var mı diye? Sizin genetiğinizdeki tüm proteinlerin yerini bir parça beyaz şeker almış bence. Yoksa insan dediğin şey, bir şeyi en fazla 5 kez filan söylediğinde anlıyor.

Size aylarrrdır söylüyor toplumun her kesiminden herkes, "evde kal" diye. Senin kızın kıçına karınca mı kaçtı da sokaktasın, bir de polisten saklanmak için arabanın arkasına saklanıyorsun? Kedi misin sen laço, eğilip tekerin altına girince gözden kaybolacaksın?

Bu özgüveniniz ve kendinize verdiğiniz değerin büyüklüğü bir gün beni yatak döşek hasta edecek diye korkuyorum.

Kendinin ve bir kilo küp şeker kadar bile değeri olmayan ama senin mükemmel sandığın DNA sarmalının değerini bir kez daha düşün şimdi: hayatta ne yapıyorum, ne işe yarıyorum, ne işe yarayacağım...

Sen köle bir yük beygirisin ve yerin çok yakında, kolaylıkla ve daha ucuz bir katırla doldurulabilir.

Aşı olmaya karşı bir sürü boş ve değersiz içerik üreteceğine, neden destek alamadığını, ödediğin vergilerin nereye gittiğini ve hangi şekillerde kullanıldığını falan sorgulasana sen. Bak, kafası en az senin kadar boş olan başkaları kaç yerden huzur hakkı adı altında filan cukkalıyor. 

Aşıya karşı çıkana kadar bunlara karşı çık da bir işe yarasın elindeki iPhone X filan. Kaç ay çalıştın onun için, ağzının kokusu gelsin aklına.

Tam da bu yüzden bence sen aşı filan olma bacım. En azından biraz genetik temizlik olur, fena mı? En azından sana yapılarak çöpe atılmışlıkla aynı ziyana sahip olacak bir doz aşı, bu ülkenin geleceğini şekillendirecek faydalı birine yapılır da bir işe yarar.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes