Tanrı tarafından sunulmuş nimetlerden faydalanmak: Prostat masajı



Pazartesi gününe harika bir konuyla başlıyoruz.

"Prostat masajı" ifadesini  genellikle, doymak bilmeyen cinsel arzularınıza bir yenisini eklemek için ve tatmadığınız bir bu kalmışçasına deneyeceğinizi varsayıyorum, fakat prostat masajının kendine özgü bir kaç alamet-i farikası da yok değil.


Bitmek bilmez cinsel açlığınızı ve onun size verdiği özgüvene bağlı olarak yaptığınız akıl almaz saçmalıktaki davranışlarınızı bir kenara bırakarak bu yazıda, prostat sağımının ne olduğunu ve nasıl yapıldığına bakacağız. Ayrıca, size iyilik yapmak istediğimden olsa gerek, bireylerin bunu neden yaptığını keşfediyor ve tehlikeleri ile avantajlarına göz atacağız.

Tabii, uslu durursanız.

Prostat masajı nedir?

Prostatı sağmak, prostat sıvısı olarak bilinen zayıf, sütlü bir sıvı elde edene kadar prostata masaj yapmaktan ibaret bir eylem. Terapötik prostat masajı süreleri, sağlık profesyonellerinin prostatit olarak bilinen prostat tahrişini tedavi etmek için yapmaya başladığı on dokuzuncu yüzyılın sonlarında kadar gidiyor. Yani şimdi sizin iflah olmaz azgınlıklarınızı gidermek için deneyeceğiniz bir seks fantezisi değil de bir tedavi aracı olarak düşünülmüş. Ayrıca cinsellikle ilgili olarak iyileştirici etkisinden de bahsediliyor.

Prostat sağımını kimler yapabilir?

Teknik olarak prostatı olan herkes sağılabilir. Her ne kadar kendi kendinize yaptığınızda en az üç parmak mottosuyla beş parmağınızı birden sokup götünüzü yırtarcasına büyük hazlar arzulasanız da,  uyarılma amacınıza bağlı olarak - ki bu sorunun yanıtını siz çoktan vermiş haldesiniz, partnerinizden yada bir tıp uzmanından (puhaha) yardım alabilirsiniz. (Ne diyeceksiniz doktora gidip, beni prostatımdan sağar mısın mı?)

Prostat nerede?

Tam olarak yerini tarif etmek gerekirse, halihazırda pek çok kişi tarafından ziyaret edilmiş olan kutsal halkanızın içinde ve içinde çişinizi tuttuğunuz ve bitmek tükenmek bilmeyen bir şekilde tükettiğiniz alkol nedeniyle içi bir türlü boşalmak bilmeyen mesanenizin tam altında, ortalama ceviz büyüklüğünde bir organ. Mesaneden çıkıp çişinizi yaptığınız tüp boyunca ilerler.

Prostat yaşla birlikte büyür ve bulması daha da kolaylaşır. Bu sizin gibi ekstrem seks sporcuları için iyi bir şey gibi görünüyor. Ne de olsa daima yeni şeyleri denemeyi seviyorsunuz.

Şimdi hazırsanız prostatınızı aramaya çıkıyoruz. Bunun için Sherlock Holmes olmanıza gerek yok. Hafifçe yağladığınız (sizin için yağ ne kadar masum bir atıştırmalık artık, öyle değil mi?) parmağınızı yavaşça içeri yerleştiriyorsunuz ve o kutsallar kutsalı, daha önce hiç bir ziyaretçisi olmadığını iddia ettiğiniz bakire popişkonuzun ön duvarındaki şişkinliği arıyorsunuz.

Ben kendimi asla parmaklamam, aktifim ama gay değilim gibi ucubik takıntılarınız varsa şansınızı bu sefer dışarıdan da deneyebilirsiniz, toplarınızla popişkonuzun arasındaki bölüme masaj yaparak da prostatınızı uyarmanız mümkün, ama içeriden olduğu kadar çok olmadığını söylüyolla.

Ben zaten bu "aktifim ama gay değilim"leri hâlâ anlamıyorum. Abi dünyanın en güzel şeylerinden birisi bir erkeğin senin en gizli yerlerini keşfe çıkması. Ay. Kendi "aktiflik" zamanlarım gözümün önüne geldi.

Prostattan sağım dediysek, kendinizi  on parmağınızın onuyla uyarın ve geri dönülmez bir yere gelin de demedik. Eğer prostatınıza çok fazla dokunursanız da fazla çişe gitme isteği oluşabilir. İleriki yaşlarda da zaten aşırı çişe çıkma ile kendini belli eden prostat hastalıkları var. Onları da açın kendiniz bulun.

Prostattan nasıl sağılır?

Öncelikli olarak birinin, size prostat masajı yapmak üzere çok miktarda kayganlaştırıcıya ihtiyacı var. Kayganlığı arttırmak ve hangara dönen popişkonuza parmağını sokmak için bir eldivenden de yardım alabilir. 

Yavaş yavaş, aşırı zorlayıp orayı cart diye yırtmadan parmağını içeri yerleştirir. Hemen hemen parmağın yarısına kadar girmek gerekir. Prostata bastırmak beklenmedik şekilde keyif verebilir (tabii hala böyle küçük şeylerden keyif alacak haliniz kaldıysa).

Keyif verici bir eylem olarak niteleyebileceğimiz prostat masajı esnasında bazıları mastürbasyon yapmayı tercih edebilir, hatta seks yapabilir. Bilirsiniz siz orgy'leri filan. Bu esnada yüksek orgazm yaşanabilir ve hatta kontrolsüzce sıvılar fışkırabilir.

Prostat masajını neden yapıyoruz?

Prostat erkekler için erojen bir bölgedir ve uyarıldığında aşırı miktarda cinsel tepki üretir. Yani aslında sizin gibi denemediği şey kalmamış kıllı ayılar için "yeni bir şey" olarak bile kabul edilebilir. Burayı ovalamak meni oluşumuna yol açtığından, prostata masaj yapmak daha güçlü orgazma neden olur.  Kesintisiz şekilde rahatlama sağlar, daha keyifli bir cîma vaadeder. Hepinizin aradığı şey bu değil mi, daha fazla süren orgazm.

Hijyenle ilgili konuları zaten biliyorsunuz da, ben bir kez daha hatırlatayım. Temiz ellerle ve lavajı alıkılmış bir popişle bunu yapıyoruz, işlemden önce ellerimizi falan güzelce yıkıyoruz, aşırı baskı uygulayıp şakayı kaka yapmıyoruz, on parmağımızı falan sokup da zaten dikiş tutmayan götlerinizi iyice insan içine çıkamaz hale getirmiyoruz.

Şimdi sokağa çıktığınızda karşılaştığınız adamların yüzüne bakarak "acaba prostat masajı yaptırıyor mu?" diye minik bir oyun oynayacağız. Hadi bakalım, kimlerin tahminleri doğru çıkacak, hep birlikte görelim.

xo

2 yorum :

  1. Abla erkeklerin G noktası diyorlar orası için ben pek bilmem de bir bilene sorayım dedim. Bir de o kedi tırnağından hallice tırnaklarla bu olaya girişmek ne kadar sağlıklı onu da biz cahil okuyucularımıza söylersen pek makbule geçer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bacım sen de bunlardan bi'habersen artık, biz kapatıp gidelim dükkanı ayol.

      Götünde soda şişesiyle hastaneye kaldırılırken iki gözü iki çeşme ağlayarak o değeri bir kaç lira ile ölçülebilecek canına kıymak istediği için soktuğunu iddia eden "çok gizli" amcalar var ya, bilirsin sen, onlar gibi olmak istemiyorsan takma tırnaklarını bir zahmet çıkarıverceksin "ev ziyaretlerinde". Yırtar ayol.

      Bir de "abla" demez mi. Kart karı. :D
      :D
      xoxoxoxo

      Sil

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes