Kahramanlaştırdıklarımız; sürtükler ve çürükler - 1


Bildiğimiz yada bir şekilde var olduğunu duyduğumuz türlü kepazeliklerin ortaya dökülüşünün arkasındaki temel nedene baktığımızda karşımızda iki konu etrafında yoğunlaşan çirkin bir sirkülasyon var: kendini biyolojik ve toplum nezdinde erkek olarak tanımlayan bir güruhun rakip olarak gördükleri - ki hangi konuda bir rekabetten bahsediyoruz, onu da bir konuşmak lazım, bir başka erkeğin ailesine saldırması yada çocuğunu ağlatması filan.

Şimdi öle bayıla acaba yeni tweet attı mı, Dubai’de mi yoksa yer değiştirdi mi diye merak ettiğimiz, acaba başka bir hesaptan mı yazıyor diye inceden inceye stalk kabiliyetimizi geliştirdiğimiz sosyetik mafyanın açıklamaları yapmaya başladığı zamana dek, taşı yeri geldiğinde gediğine yerleştirmek üzere özene bezene sakladığı kirli şeyleri sırf birileri gidip çocuğunu ağlattı diye anlatmaya karar vermedi mi?

Jeolojik zaman dilimi içinde göz açıp kapatma süresi kadar önce, ferro-dramatik ve kendinden olmayandan zorla edinilmiş sapkın bir fantezinin hayat bulmuş hali gibi ürkütücü, aynı zamanda kendi içinde değerlendirdiğimizde dahi oldukça beklenmedik kan banyosu ritüeli ile karşısına çıkan, sadece o ve sözde hizmet ettiği diğer insanlar gibi düşünmüyor diye bütün bu hayallerle bir sürü insanı olanca açıklığıyla hiç utanmadan tehdit eden bu kişinin; sıkılmadan, doğrudan yada doğruyla ilintili olarak başka kaç anne - babanın çocuğununun ağlamasına sebep olduğunu soran oldu mu kendisine?

Öyle ya, çocuk sadece onda mı var? Onunki çocuk da kanlarında banyo yapmak hevesiyle meydanlarda at koştururken tehditler savurduğu insanların çocukları patlıcan mı?

Kahramanlaştırdığımız insanlara dikkat etmek zorundayız ve sırf benzer şekilde düşünüyoruz diye geçmişte yaşananları bir kenara bırakarak ümidi geçmişi tuhaf ve karanlık noktalarla dolu bir kabadayıya bırakamayız; bırakmamalıyız. Çok üzgünüm ama sizi bu bataktan kurtarmasını umduğunuz mucizenin kendisi sosyetik mafya değil.

O sadece, artık çıkarları zamanında işbirliği yapmaktan hiç de geri durmadığı diğer insanları alaşağı etmeyi tercih etmiş bir işbirlikçi. En az dün yan yana yürüdüğü ama bugün pisliklerini ayyuka çıkarmaya karar verdikleri kadar bu suça ortak.

Söz konusu şu anda vatan ve gerisi teferruat.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes