Eğer seninle yaşadığı şey 'ortalık' ise?

Facebook'ta filan gördüğüm ve 'benden gittikten sonra ortalık malı oldun' style. serzenişlerinize de bayılıyorum işin aslı. Arada sırada oradan buradan arak iki cümleden bir açıklama yazan insanlara da hayranım; kendilerini ağırdan satıyormuş gibi görünüyorlar ya...

Aslında büyük ihtimalle seni terk eden ve bir zamanlar sevgilin olduğunu sandığınız kişi için de sen şu aralar 'ne olduğun' belli olmayan kişi modunda olabilirsin.

Geçmiş günleri elinde slimline bir güllü yada mentollü sigara ile, gözlerinin kenarlarında sigaranın dumanı sebebiyle birikmiş ama ağlamış bir hava katan gözyaşı kuruntularıyla, göz bebeklerin buğulu ve saçların tepende yeni tecavüze uğramış Ahu Kırbaç gibi kocaman kelebekli bir tokayla toplanmış halde yad eden bir tek sen kalırsın böyle yaparsan; 'şimdi ne olduğu belli olmayan' ise sikten sike atlarken seni hatırlamıyor bile olabilir.

Kaldı ki karşındaki insanda aradığın muhteşem erdemi sen göstereydin de adamı kaçırmasaydın derler insana. Terk edildikten sonra, yaşadığınız yüksek kalitedeki ilişkiden daha düşüğünü yaşadığını da nerden çıkarıyorsun ki? Eğer seninle yaşadığı şey aslında 'ortalık' ise?

Kendinize toz kondurun; yolarım. 

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes