Çok harika ve mükemmel bir ilişkinin içindesiniz ve aldattınız... Hangi aşamada nasıl geri dönersiniz? #1

 Aldatmak son derece kompleks, karmaşık ve tuhaf bir durum.Sadakatsizliğin şeklini ortaya döken birden fazla viral yakalanma hikayesi var. Bunlardan birisi mutlaka başına gelmiştir hangi tarafta olursan ol. Şu anki ilişkinizde ya da geçmişte bir yerlerde muhtemelen siz de bu yöntemlerin biriyle aldatılmış dahi olabilirsiniz. (Aldatıldığından adın emin olabirsin bear bacım)  

 

Eğer midesizin teki değilseniz, "asla kabul edilmeyecek şeyler" listenizin içinde "aldatılmak" muhtemelen ilk sıralarda bir yerlerdedir. Dünya, iletişim kurmanın kolaylaşması yönünden ne kadar açık hale gelirse gelsin, aldatmak ve aldatılmak cinselliğimizde koruduğumuz son ve yıkılmaması gereken tuhaf bir kale gibi duruyor. Sana ne kadar yabancı geldiğini fark edebiliyorum canım.

Bazen kararsızlık, bazen cinsel açlık, bazen heyecan peşinde koşma, bazen paranın verdiği güç insanları aldatma itebilir. Bu, toplum içinde yaşadığımız statülerin ve içinde ister istemez bulunduğumuz zümrelerle birlikte gelen ve hayatımızın her anına yerleşmeyi başarabilen bir olgudur. İlişkinizi değiştmeyi başarmasının ötesinde aslında aldatırken buna neden ihtiyacınız olduğunu bilmeniz, gelecekteki yaşamınızda sizi daha iyi bir yerlere taşır.

 1. seviye: Küçük turlar atmak

İki tarafın da birbirine bağlandığı bir ilişki içindesin fakat gözlerin etrafta dolaşıyor. Tanıdık geldi di mi? Başka kadınlara ya da erkeklere dikkat ediyorsun. Etmediğin tek bir saniye var mı? Bir veya bir kaç sefer partnerinizden ayrılmayı düşündün ve teknik olarak aslında yalnış bir şey yapmadın. Ama yapmayacağın anlamına gelmiyor. Fakat temeller atıldı. Kimse senden daha iyi gökdelen temeli atamaz.

Dürüst olmak gerekirse, bunu sana acıyarak söylüyorum ama normal kabul edilebilecek bir durum. Bir yerden sonra tüm erkekler başka kadınlar veya erkekler tarafından cezbedilecek. Dünyanın tuhaf bir gerçeği bu çocuklar. Bu küçük turları atmaya başladığınızda oturup kendinize neden bunu yaptığınızı sorun. Evliyken başkalarıyla yapılabilecek şeyleri takıntı haline getirip sürekli düşünmüyorsanız korkmanız gereken bir şey yok demektir.

 

Merakla bekleyin bitchez.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes