Meydandaki bu "şef" muharebesi ne zaman biter?

 

Siz de her an her yerde karşınıza çıkan şu yemek programı zorbalarından sıkılmadınız mı? TV reklamlarında, radyo spotlarında, market uygulamalarında... ya yetmedi mi yedikleriniz ya?

Ağbi siz yemekçi değil misiniz ya? Paketli ve işlenmiş ürün feature etmek nedir? Biri turuncudan köfte çağırır, öteki önceden pişirilip plastik bir kutunun içine atılmış olan tavuklarla orgazm olur, bir başkası işlenmiş baharatlardan oluşan bir başka şeyi önerir?

Bir tanesini yeni gördüm, Mandarake'ye benzeyen, kocaman bir tabak içindeki minik bir spagetti yumağıyla orgazm gibi bir şey oluyor.

Siz bi kendiniz olcak mısınız?

Şurda iki damla yemek zevkimiz var, o da bitmek bilmeyen bir muharebenin tam ortasında kaldı. Evde filan herkes şef ilan etti kendini ya.

Edebinizle oturup yemeğinizi yapmaya ne zaman dönersiniz tam olarak ya da olanca tuhaflığınız ve pek de olduğunu göremediğimiz tüm görmemişliğimizle hayatlarımızda kalıcı mısınız?

Bir de abi neden bunun yapımcısı olan adamın feature ettiği herkes bir şekilde hayatımızın her yerine girmeyi başarıyor? Yeminle radyo açasım ya da herhangi bir internet sitesini ziyaret edesim yok artık.

Tek kelimeyle bıktım. Gidin artık geldiğiniz yere.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes