Masallardaki köyler: en son ne zaman hayal kurdunuz?

Bu saatte ayakta ne işim var sanki, gidip yatsam ya sıcak yorganımın altında ve tenimin sıcaklığıyla ılınmış ve her an soğumaya hazır yumuşak yastığımın üzerinde? Sokağa çıkma yasağının bitmesine iki gün, herşeyin bir önceki yıldaki gibi devam edip yüreğimizi sıkıştırmaya devam etmesine ve günden güne kırılan heyecanımızın olduğu yerden çatlamaya devam etmesine ise bir kaç saat kaldı.

Michael Kagarer

Sizce de Michael Kagarer'in çektiği bu pastoral ve renkleri muhtemelen fotoğraf makinesinin görüntü işleme birimi tarafından en uygun şekilde bastırılmış olan fotoğrafı masallarda bize anlatılan ve içinde mutlu, huzurlu, istikrarlı bir o kadar da cana yakın köylere benzemiyor mu?

Hani şu "bir varmış bir yokmuş, bir zamanlar içinde mutlu insanların yaşadığı bir köyde bir yılbaşı hazırlığı varmış..." gibi bir hikayeyle başlayan ve çocukları oyalarken onlara hayal kurmanın erdemini aktarmaya çalışan masallar.

Sahi, en son ne zaman hayal kurdunuz?

Ben mesela şimdi yatağın içindeyken, sabah ereksiyonuma eşlik eden mutlak bir seksi deneyimlediğim bir hayalle vakit geçiriyorum. 40 yaşıma merdiven dayamışken halen hayaletlerle seks yapmak zorunda olmamın vahametini bir kenara bırakırsak eğer, hiç de fena bir deneyim değil.

Bu yıl daha fazla hayal kurun ve o hayallerin gerçekleşmesi için daha fazla çalışın.

İnanın ki, hayat böyle biraz daha kolay katlanılır hale geliyor.


Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes