Safları sıkılaştırın: Güney Marmara'ya çirkef sıçrayacak

Ne mutlu bize ki, Karadeniz'de bulduğumuz ve bizi ülke olarak ancak bir kaç gün filan idare edebilecek miktardaki doğal gazın ardından, tanrının adeta ülkemize sunduğu sınırsız hikmetlerdenmişçesine, Söğüt'teki gübre madenine ait alanda epey yüklü miktarda altın da bulundu(ğu iddia edildi). Paradoksa bak, işi gübre üretmek olan bir şirket aynı zamanda maden çalıştırıyor.

Seçim söylentilerinin başını alıp gittiği bu günlerde önce doğalgaz, ardından da altın; ne kadar da dramatik değil mi sizce de? Bence bundan sonra platin sarısı saçlar için yeterli miktarda oreal, titanyum x paketli otomobiller için koltuk ısıtıcı aparatı, uranyumdan zenginleştirme materyali ve hatta Mars'a otoyol döşemeye yetecek kadar da asfalt bulunsun.

Her ne kadar abbasın, yolculuğunu ertelemek için attığı bir takım taklalardan söz ediyor gibi görünsek de, altınların gerçekten bulunduğunu ve parıl parıl parlayan bu değerli madenden yapılmış birbirinden entresan ve görgüsüz emsaldeki takıların boynunuza filan gelene kadarki yolculuğuna biraz bakmak lazım.

Altın cevherlerinden saf altın yapmanın ucuz ve yaygın yolunu biz, ülkemizin çeşitli yerlerinin ağzına sıçılmış içler acısı halinden hatıyoruz, değil mi?

Siyanür.

Eğer tabii bu altın gerçekten varsa, vazgeçmeniz gereken şeylerin başında doğa gelecek. Tatile giderken falandan biliyorum ki, Bilecik, Söğüt, Karacabey, Bursa, Bandırma dolayları oldukça yeşil ve ağaçlık. Bir maden türü olarak altını düşündüğümüzde, bütün bunlara elveda dememiz gerekecek.

Peki buradaki altını sizce kim çıkarır? Ya da şöyle sorayım; burayı kim talan eder? Yarın yokmuşçasına.

Milletin amına koyma hedefiyle yola çıkmış olan garip ve insan görünüşlü bireyin bu işin içinde olacağına dair mesnetsiz kanıtları şimdiden görebiliyorum. Onun haricinde bin bir türlü işi tek çatı altında çeviren holdinglerin de altından nasibini alacağını şimdiden içtenlikle söyleyebiliriz.

Ben derim ki şimdiden örgütlenin, bölgeye yakın bir yerlere gidin yerleşin. Güney Marmara'da işler kızışacak, işler çirkinleşecek ve bölgenin zümrüt yeşili ormanlarına çirkef sıçrayacak.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes