Komserler açıldı mı ya?

Konsere gitmeyi ve canlı müzik dinlemeyi siz de çok özlemediniz mi?

Hiç bir şey bir mekana gidip elimizdeki bir bira ile saatlerce sallanmaya ve şarkılara bağıra çağıra eşlik etmenin yerini tutmuyor değil mi?

Sizce neden evde pijamalarımızla otururken, rahat koltuklarımızda konser izleyemiyoruz? Çünkü konserler yanlızca gidip müzik dinlediğimiz yerler değil, ondan. Bir bira daha içmek için bara ulaşmaya çalışma heyecanı, şarkıcıyla birlikte, birbirinizin gözünün içine baka baka bağıra çağıra şarkı söyleme özgürlüğü, sevdiğinin elini tuttuğunda şeyinin kalkmasının verdiği özgüven ve gecenin bir saatinde, konserden çıktıktan sonra kafanın içinde konserden şarkılarla eve gidip adrenalinden uyuyamama hali.

Canlı müzik piyasasının komple "live" den dijitale geçemeyeceğinin en güzel örneğini gördük bu dönemde. Öyle ya da böyle bir şekilde, ara verse de konserler olmaya ve insanlar oraya gidip ciyak ciyak şarkılar söylemeye devam edecekler.

Biletix'e bir bakın hele, Mart ayının başından itibaren Cem Adrian'ından Demet Akalın'ınına, Erol Evgin'inden Candan Erçetin'e ve tabii ki Sıla'ya kadar kadar pek çok sanatçının konseri set edilmiş halde.

Hz. Demet'in de söylediği gibi, "Komserler açıldı mı ya?"

Hadi artık bitsin şu illet de yaz gelirken yine Alsancak çimlerde filan coşalım ya. Gözlerimizi devire devire "ona buna bulunacak bahane yookkk" diye çığlıklar atalım filan.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes