Kudurtma garantili LGBTİ temalı tişörtler geldi bearlar.



Hani Neo-Osmanlıcıların desteklediği ve saltanattan geriye kendilerinin kaldığını düşünenlerin tarihin tozlu ve karanlık sayfalarından çıkıp gelivermiş pahabiçilmez bir mücevhermişçesine satmaya çalıştıkları eskitilmiş bir gümüş yüzükten ya da daha da kapsamlı şekilde şeriatla soslanmış dîni şeyleri satmaya çalışanlardan ne farkı var bu LGBTİ soslarına batırılmış ve itinayla tütsülenmiş "eşyalar"ın?

Herhangi bir tişörtün üzerine gökkuşağı desenleri yapıştırıp bir iki tane queer sözcük sıkıştırdık mı tüm LGBTİ camiasını kudurtacak kadar iyi ve karşı konulmaz derecede harika şeyler mi üretmiş oluyoruz?

Dekatlon'un son kalanlar reyonundan bağırta çağırta 35 TL'ye alınmış ve üzerine dijital baskı tekniği ile LGBTİ teması işlenmiş olan bir tişört içimizden bazılarını nasıl kudurtmayı başarıyor? 

Şahsen içimde bir süreliğine uyanan sevimli bir mutluluktan öte pek bir şey ifade etmiyor bu vasatlık. Sevimli mutluluğum da en azından birileri LGBTİ görünürlüğü için fiziksel bir şeyler yapıyordan ibaret.  Kim derdi ki fiziksel görünürlükten öte biraz da kudurtma potansiyelinin olduğunu?

Girişimcilik ruhunuzu ve onun egonuz üzerindeki inanılmaz etkisini anlayabiliyorum, fakat bu durum  üç kişiyle birlikte çalışırken kartvizitinize yazdığınız CEO kadar komik ve iç gıcıklayıcı şekilde alaya açık bir konu.

Siz böyle saçmalarsanız insanlar da çıkıp ben bunu 40 liraya malederim yha derler tabii. Koskoca bir müstehaque size bu.

Aslında LGBTİ camiasının ürünlerinize ilgi göstermemiş ve başta fiyatlar olmak üzere sizi eleştiriyor olmasını hazmedemeyip bunu bir çeşit kudurma olarak görmüşsünüz.

Bana öyle geliyor ki zosusus diye gülerken senin ağzından kuduruk tükürükler saçılıyor. Git kenarda pöykür hanım.

LGBTİ dediğinin de %85'i zaten aç. Bir de bir aylık ekmek peynir kola parasını senin ne idüğü belirsiz tişörtlerine mi yatırsın?

Ben çok açık ve net biçimde söyleyeyim ki tişörtleriniz en fazla beş kez giyilmesinin ardından, seks yaptıktan sonra kıllı göbeklerimizin üzerindeki yapış yapış atmıkları temizlemek için iyi bir anı paçavrasına dönüşecek.

Kendinizi Hoscos filan sandınız herhalde.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes