Sabaha karşı bir ambulansla kaçılarak teslim edilen İstanbul'dan kafa çekilerek geri alınan İstanbul'a



Kim o senin birileri dediğin? Açık konuş şehzade (kür), Atatürk'ten mi bahsediyorsun sen?

Teknik olarak senin Atatürk'ün adını ağzına almadan önce ağzını, içine bir miktar karbonatla bir kaç damla kezzap karıştırılmış bir gargara ile çalkalaman gerekmiyor mu?

Yine teknik olarak bahsetmek gerekirse eğer, senin şu anda dünya üzerinde herhangi bir yaşam formu olarak var olmanın da temel nedenlerinden birisi de o kafa çekerek İstanbul'u alan Atatürk. Eğer senin o çok övündüğün iyi PR'ı yapılmış dedelerini ve sayısını ancak tanrının bildiği nenelerini sürgün adı altında, medeniyetin beşiğine göndermek yerine tıpkı Rus Çarı Romanov'lar gibi yapsaydı, sen şu anda bu tweeti biraz zor atardın.

Aslında Netflix'te The Last Czar'ı izlediğimde, neden bir benzerini bizimkilere de yapmamışlar acaba? diye aklımdan geçirmedim değil. Sana, soyuna sopuna hörmet etmişler. Sen de azıcık güzel şeyler düşün, iki satır Fatiha filan oku adamcağızın ruhuna. Gerçi senin yollayacağın Fatiha'ya ihtiyacı var mıdır, o iş sana kadar düşer mi, bilmiyorum.

Konu eğer besmele çekilerek yapılan şeylerle ilgiliyse ben şahsen, üzerinde haç olan iki ambulansla gidilen Dolmabahçe saat kulesinden çıkılan Malaya zırhlısına adım atılırken bu eylemin yine aynı heves ve heyecanla gerçekleşip gerçekleşmediğini merak ediyorum.

Ya da Balkan'larda süregelen savaşların neticesinde kaybedilen vatan topraklarının tesliminin de mi ağızda besmele ile yapıldığını...

Öte yandan da maaşallah, hepiniz Fatih Sultan Mehmet'in, Kanuni Sultan Süleyman'ın, Yavuz Sultan Selim'in filan torunlarısınız. Hiç son dönem padişahlarının (?) adını anan yok. Ne yani, Fatih, Yavuz, Kanuni filan dedeniz de diğerleri değil mi?

İstanbul'u bir deden aldı, öteki bir sabah kimse görmeden onu teslim edip kaçtı.

Ben sana söyleyeyim, Cumhuriyet'e ve onun getirdiği değerlere verilmiş reklam arası da bugün yarın sona erecek.

Bence sen, var bu sapkın dilden vazgeçip kendini Manisa yada Amasya sancağı yakınlarında kaplıcası da olan bir SPA-manastıra filan kapat.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes