Mânevi ûhreviyatımız, bununla örtüşük değerlerimiz ve bunların karşısında duranlarla ve o değerlerle örtüşenler

 

Dinî değerler bağlamında bir değerlendirme yaptığımızda, Melek Mosso’nun olanca gelenek ve inançlara aykırı hareketler’ine karşılık olarak bağırta çağırta anca bulunabilmiş kişinin S.S olması ülkemizde karşılaşabileceğimiz en sıradan garipliklerin başında ilk sıralarda bir yerlerde.

Toplumun bir parçası olarak kadın” kavramının içinin her yönden ve olanca hızıyla boşaltılıp kadın olmanın günden güne daha değersiz bir hale getirilmeye çalışıldığı şu günlerde, S.S’nin gelenek ve inançlara uygun hareket eden kişi olarak tanımlanması da oldukça gülünç.

En az kendi kadar samimiyetsiz, çıkarcı ve çirkef M.A.E ile arası bozulup Tepecik sokaklarında beldeli laçoları için birbirini acımasızca ve umutsuzca parçalayıp yolan allı güllü kaldırım yosmaları gibi madileşerek kendi içlerindeki bir takım rezillikleri ortaya dökerken, hiç de güzide illerimizin kendine özgü türeyen örf ve adetleri düşünmüyor gibiydi.

Kendi cinsinden bir bireyin uğradığı saldırıyı bilip de üstünü örtecek kadar aklı başından uçmuş, zihni, muhtemelen ardı ardına durmadan yaptırdığı botoksların bir etkisi olarak toksik zehirlenmeye maruz kalmak nedeniyle karışmış olan birisi genel itibariyle benim içinde yetiştiğim örf ve adet karman - çormanının içinde yer alabilecek kadar normal değil. Herkes önce kendi kapısının önünü süpürecek, önce kendi elindeki kiri yıkayıp sonra başkasından aynısını talep edecek.

Öbür türlüsü mü?

Hak edenin hak ettiği yere geri döndüğünü gördüğümüz güne kadar kısasa kısas, herkes haddini bilecek ve kimmmmmse kusura bakmiycakk.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes