Baştan aşağı dökülen şampanyaları eleştirmeden önce aynaya mı baksak?


Sanki hiç gece kulübüne gidip oradaki türlü rezilliklerle yüz göz olmamışsınız gibi Demet A.'nın gündeme bomba gibi düşen videosuna şaşırmıyor musunuz? İnsan gerçekten hayret ediyor.

Gören de, her yanınızdan medeniyet akıyor da ağzına şampanya şişesi dikmiş Demet A. bütün bu saçmalığın arasında, leylak tarlasındaki deve dikeni gibi kalıyor. Abi siz ne bekliyorsunuz ki? Kadının kumaşı bu.

Keşke şu abuk şeylere kastığınız duyar kadar başka şeylerle de ilgilenseniz. Twitter'da on bin - yirmi bin takipçiyi toplayan bir sürü kişi, hüzünlü bir hisle bir damla göz yaşını estetik bir şekilde gözünün kenarına koyarak emekçi duyarı kasıyor.

Abi alan memnun veren memnun. Hatta veren daha da memnun gibi. Bir tür fetişsel senaryo bile sahneye konmuş olabilir. Adamı dinlediniz mi?

Ve lütfen saçma sapan şeylere duyar kasacağım diye enerji harcamak yerine gerçeğe odaklanın.

Mesela insan böyle bir senaryoda kendine sormalı; bu konu beni neden ilgilendiriyor?

Demet A ve o kumaştan insanlar eğlence sektörünün içinde her zaman olacaklar ve siz de paşa paşa onları dinlemeye gitmeye devam edeceksiniz, çünkü siz de onun kumaşındansınız, varoşluğa ben ne kadar açsam siz de o kadar açsınız.

Demet A'nın sahnesinde yaşananları eleştirmeye devam etmeden önce sanırım öncelikli olarak aynaya bakıp düğünlerde, nişanlarda, kafelerde filan insanlara davranışlarınıza baksanız iyi olacak. Çünkü siz de eleştirdiğiniz kişiden çok da farklı değilsiniz. O, adamın başından elma suyu formuna dönüşmüş bir şampanya döküyor ve ardından kocaman bir şişeyi ağzına dikiyor; sen de gelen yemeğe burnunu kıvırıp garson azarlıyorsun; porsiyon beğenmeyip soğuk kahveyi neden sıcakken buzun üzerine döküyorsun diye Espresso Lab çalışanını darlıyorsun.

Çok bir farkı yok.

Bilmem anlatabildim mi? Önce ayna.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes