Alfalık üzerine aforizmalar; sanal dünyadan fiziki dünyaya, gerçek bir bağlantı arayışı

Kullandığınız uygulamalarda benden (burada kendimden mükemmel ve tapılası bir haz parçacığı olarak bahsediyor değilim) yada bir başkasından istediğiniz yanıtları talep ettiğiniz hızda ve samimiyette alamadığınızda içinizden çıkan ve kendinizin dahi yüzleşmediği çirkin yüzünüzle karşılaşmaktan bir türlü sıkılmadım gitti.

Sosyal medyanın güzide herhangi bir mecrasında bana küfür ettiğinizde, güneşte sulanmış beyninizle bana hakaret etmeye kalktığınızda ve yetmezmiş gibi bunları bir cümle içinde bana yollamayı başardığınızda bu beni yere göğe sığdıramayacak kadar kendimi kötü hissetmiş olmuyorum.

Yirmi - otuz yaş arasında, dünya üzerinde var olma halini Z kuşağının bir bireyi olarak tanımlayan, geleceğe dair kaygıları yalnızca bir ay sonra Bodrum'daki aile yazlığına gittiğinde içeceği içkiden ibaret görünen, geleneksel metodlarla elde edilmiş başarıları bir elin parmağını geçmeyen, fikirsiz, hedefsiz, sarsak, ağzı bozuk ve alfa olma halini ağzı bozuk ve sağa sola çatmakla ilişkili sanan gençlerle görüşmeme nedenim biraz da bu.

Alfalık üzerine aforizmalar yazmak için sanırım biraz alfa olmak gerekli. Tabii önce ağzınızın hemen kenarındaki kurumuş süt kalıntılarını üzüm kokulu bir parça ıslak mendille silmenizi ve yüzünüzdeki çocuklu sempatikliği daha karakteristik yüz hatları ile güçlendirmeniz gerekiyor galiba.

Tabii acı bir gerçek ama, bolca da para kazanmanız gerekiyor.

Ve sanırım iPhone'u bile 36 taksitle alırken sizin için pek de bol para kazanmaktan bahsedemiyoruz.

Olay yine kendinizle barışmaktan ve diğer insanların kendilerine duydukları saygıya sizin de saygı duymayı başarmanıza geliyor ve bizlerin, yeni jenerasyona personal space alanını anlatmakla başlamamız gerekiyor.

Sanal dünyadan gerçek dünyaya geçiş yaparken - ve elimizde olan en iyi şey şu an için dating app'ler; orada var olma haliniz ve kendinizi nasıl ifade ettiğiniz anahtar rolde ve, aradığınız kişiye ulaşmaya çalışırken umutsuzca denediğiniz kapıların kilidini açacak olan anahtar da bu, yani kişiliğiniz ve kişiliğinizi nasıl pazarladığınız.

Hadi bakalım toplum bilimciler, size yeni bir tez konusu. 

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes