Şebo'nun 10 Mart konseri şimdi bize ne kadar uzak, değil mi?



Hiç aşırı uçlarda gezinen bir Şeboist olmadım ve Şebo'nun şarkılarıyla yakından bir bağım olmadı fakat, her sanatçının kariyerinde anca bir kere böylesine coşkuyla gerçekleşme ihtimali olan bir konserde olamamış olmaktan hayıflanıyorum.

Ve farkında mısınız, artık Türkiye'de böyle coşkulu konserler hiç olmuyor. Olanlara bir bakın, anca Çeşme Açıkhava'da, Bodrum Antik'te ya da en babası Harbiye Açıkhava'da klasik konserler. Onu da şimdilik yalnızca bir kaç festival ağasının organizasyonuyla izleyebiliyoruz.

Türkiye'de değişen şeylerin başında böyle coşkulu konserler ve bu konserlerin coşkulu geçmesini sağlayan kitleler geliyor. Hepimiz öylesine yıldık ve bıktık ki, anca Candan konsere gelse de Sevdim Sevilmedim - Vay Halime şarkılarını arka arkaya söylese de oynasak diye iç geçiriyoruz 65 yaşındaki tekavütler gibi.

Şebo'nun bu konseri şimdi ne kadar uzakta görünüyor değil mi? Hakikaten Şebo napıyor acaba? En son Murathan Mungan'ın albümünde sesini duyduk, kadın ortalıktan kayboldu. Halbuki şimdi en üretken ve en ortalıkta görünmeleri gereken çağda bu insanlar... Pf.

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes