Instagram story'leriyle doğum günü kutlamak


Benim yeni yeni karşılaştığım garip bir şey var arkadaşlar, "Instagram story'leriye doğum günü kutlamak".

Dünyada karşılaştığım belki de en samimiyetsiz şey. Yakınındaysa git yanına kutla seviyorsa, uzağındaysa telefon aç. WhatsApp'tan filan mesaj atarak yapılan kutlamaları falan da daha dokunaklı bulabilirim belki, hatta.

Şimdi siz Instagram story'lerinize doğum günü mesajı ve kutladığımız kişinin fotoğrafını tuhaf giflerle süsleyerek koyunca o çok önemi bir mecra addettiğiniz hesaplarınızda onlara yer mi açmış oluyorsunuz? Ya da fotoğraf üstü etiketler koyarak arkadaşınızı mı satıyorsunuz?

Her gün bütün samimiyetsizliklerinizi tüketip geriye hiç bir şey kalmadığına inandırıyorsunuz ya beni, hayretler içinde kalıyorum.

Bir de zaten o Instagram hesaplarınız falan sizin sandığınız ve üzerine yüklediğiniz büyük anlamları boşa çıkarırcasına bomboş ve içler acısı halde.

Hâlâ kendinizi yarısı tuhaf şekilde elde ettiğiniz botlardan, geri kalanı da uzaktan akrabalarınız ve aslında pek haz etmediğiniz arkadaşlarınızdan oluşan 1000 kişilik sosyal medya hesabınızın kraliçesi sanmaya devam ediyorsunuz ya...

Yorum Gönder

Copyright © xCoach. Designed by OddThemes